Välj din ort
← Tillbaka

Östgötatrafiken och Inspiras samarbete fortsätter

Fotograf: Nicklas Ebermark

I juni 2017 förvärvades Sesabs verksamhet i Östergötland och sedan dess har Inspira ansvarat för hållplatsunderhållet hos Östgötatrafiken. Nu är det klart att uppdraget fortlöper och dessutom expanderar uppdraget ytterligare. Uppdraget omfattar 1 950 hållplatser med totalt 3 900 hållplatslägen.

”Det är extra roligt att både få förnyat och utökat förtroende, det är ett fint kvitto på att uppdraget och samarbetet är framgångsrikt”, säger Björn Jönsson, ansvarig kundområdeschef.

”Vi på Östgötatrafiken är glada att fortsätta det goda samarbetet med Inspira”, säger Nina Jensen, Östgötatrafiken.

Läs ett intressant kundcase om Östgötatrafiken i Inspira Magazine här: https://www.inspira.se/magazine/tva-varv-runt-jorden-varje-dygn/

Om Östgötatrafiken: Östgötatrafiken ansvarar för kollektivtrafiken i Östergötland. De planerar linjer och tidtabeller med buss, tåg och spårvagn med målet att ge dig som kund en enkel, trygg och bekväm resa och ett bra och pålitligt alternativ till bilen.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Björn Jönsson – kundområdeschef / bjorn.jonsson@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss