Välj din ort
← Tillbaka

RECEPTIONS- OCH LOKALVÅRDSUPPDRAG FÖR ENVIROTAINER

Inspira har vunnit en stor upphandling av arbetsplatsservice för Envirotainer. Uppdraget omfattar bemanning av reception, kontorsservice, lokalvård, fruktleveranser och frukostservice vid Envirotainers anläggning för containertillverkning i Rosersberg samt kontoret i Upplands Väsby. Totalt cirka 13 000 kvm och 200 medarbetare.

I uppdraget stärker Inspira sitt kunderbjudande genom samordning av flera tjänsteområden och helhetslösningar inom arbetsplatsservice.

– Vi är stolta över ansvaret att skapa en positiv arbetsplatsupplevelse och arbetsmiljö för Envirotainers medarbetare. Vi ska förenkla deras vardag från frukosten tidig morgon och under hela arbetsdagen, säger Gunilla Wellerfors regionchef på Inspira.

Vi ställde några frågor till Claes Thilander, Facility Manager Sweden på Envirotainer som ansvarat för upphandlingen.

Vad ser ni som viktigt i samarbetet med Inspira?

– Vi vill erbjuda våra medarbetare en attraktiv arbetsmiljö. För det krävs kvalitativa servicetjänster som lokalvård, reception och kontorsservice. Vi erbjuder även alla medarbetare en hälsosam frukost en dag varje vecka och som uppskattas väldigt mycket. För att få allt detta att fungera sökte vi en partner som har stort fokus på service och flexibilitet samt förstår behoven i vår verksamhet, berättar Claes Thilander.

Vad var det som avgjorde till Inspiras fördel?

– För oss är synen på partnerskapet viktigt. Att vi tillsammans utvecklar uppdraget utifrån de aktuella behov som finns i vår verksamhet. Inspira visade rätt förståelse och ambition för uppdraget tillsammans med en tydlig struktur för kvalitetssäkring, avslutar Claes Thilander.

Envirotainer, med huvudkontor i Stockholm, utvecklar, tillverkar och hyr ut containrar med aktiv temperaturkontroll som främst används för flygfrakt av läkemedel och vaccin. Varje dag transporteras upp till två miljoner medicindoser. Koncernen har cirka 600 kunder över hela världen, varav flera av de stora globala läkemedelsbolagen. Envirotainer har cirka 300 anställda som arbetar utifrån regionala center i Stockholm, Dallas och Singapore. Företaget har en portfölj om 5 700 uthyrda containrar globalt.

 

För mer information kontakta:

Charlotte Klärre, presskontakt charlotte.klarre@inspira.se 08-505 53 723

Per Karlsson VD, per.karlsson@inspira.se 08-505 53 704


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss