Välj din ort
← Tillbaka

Rent och Tryggt hos Fredells

Fredells Byggvaruhus väljer Inspira Bevakning som partner för bevakningstjänster. Uppdraget omfattar bla stationära väktar- och butikssäkerhetstjänster samt åtgärder vid larm. Avtalet startar första april 2011.

Sedan flera år har Inspira ansvarat för städningen hos Fredells. Nu utökas samarbetet mellan Fredells
och Inspira även med bevakningsuppdraget.
 
Det nya uppdraget ställer höga krav på Inspira som leverantör avseende teknisk kompetens och kunskap kring Fredells verksamhet. Det är ett stort förtroende och vi ska förvalta det väl med bla stort fokus på skräddarsydd bemanning och noggrann objektsutbildning inför uppdragets start.

– Vi åtar oss uppdraget med ödmjukhet, allvar och glädje. Vi förbereder oss noga tillsammans med Fredells och kommer att ge våra medarbetare bästa möjliga förutsättningar för att leverera högsta möjliga service och kvalitet. Vi ser fram emot att ständigt utveckla uppdraget för ökad trygghet och mervärde för Fredells säger Patrik Strandberg affärsområdeschef för Inspiras bevakningsverksamhet.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss