Välj din ort
← Tillbaka

Rent polishus i Uppsala

Efter en tuff upphandling i hård konkurrens har Inspira fått förtroendet att från 20110502 ansvara för lokalvården åt polismyndigheten i Uppsala. Avtalet löper i två år med möjlighet till förlängning ytterligare två år.

Uppdraget består av regelmässig städning, fönsterputs, gardintvätt, golvvård och storstädning och omfattar ca 15 000 kvm fördelat på fyra olika enheter i Uppsala varav polishuset på Svartbäcksgatan står för största delen. I uppdraget ingår även städning av Åklagarmyndighetens lokaler och arrestavdelningen som tillhör Kriminalvården.

Om polisen i Uppsala
Polismyndigheten i Uppsala län omfattar åtta kommuner med en sammanlagd befolkning på drygt 335 000 personer. Antalet invånare i länet ökar stadigt och här finns en påtaglig framtidstro. Polismyndigheten i Uppsala län har för närvarande ca 759 medarbetare. Av dessa är drygt 589 poliser och 170 civilanställda. I länet finns fyra närpolisområden: Uppsala/Knivsta, Enköping/Håbo, Tierp/Älvkarleby och Östhammar. Till närpolisområdena hör fem polisstationer och fyra mindre kontor.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss