Välj din ort
← Tillbaka

Servicecompagniet stärker sin närvaro inom detaljhandeln

ServiceCompagniet har i hård konkurrens tecknat ett större avtal med Beijer Byggmaterial AB.
Uppdraget avser lokalvård på totalt 31 butiker i olika delar av Sverige. Genom uppdraget åt Beijer Byggmaterial stärker Servicecompagniet ytterligare sina erfarenheter inom detaljhandeln och vi ser fram emot att utveckla uppdragen i samarbete med vår uppdragsgivare.

Servicecompagniet består av Inspira, Sesab Service Syd, Skaraborgs Städ, Västmanlands Städ- och Flyttjänst och Norrlands Miljövård. Genom Servicecompagniet erbjuder vi samordnade lokalvårdslösningar för uppdragsgivare med lokaler på flera orter i landet. Läs mer på www.servicecompagniet.se.  


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss