Välj din ort
← Tillbaka

Städarnas dag – Stort tack till alla städhjältar

Första måndagen i december varje år är det städarnas dag. Detta år är det viktigare än någonsin att vi alla uppmärksammar och tackar våra städhjältar som ser till att hålla rent och tryggt i våra kunders verksamheter. 

Städyrket är viktigt och påverkar oss alla. Måndagen 7 december är städarnas dag. Passa på att uppmärksamma städaren på din arbetsplats genom en fika, blomma eller bara genom att visa uppskattning med ord. En ren och trygg arbetsplats kräver en ny skicklig städprestation varje dag. Det ställer stora krav på alla som arbetar som städare, särskild i dessa tider. Det är viktigt att visa uppskattning för den stora kompetens som finns inom en yrkesgrupp som sällan uppmärksammas.

Om städarnas dag
Första gången Städbranschen Sverige uppmärksammade Städarnas dag var 2016. Idén kom från Norge som startade traditionen redan 2002. Idag firas dagen förutom i Sverige och Norge även i Finland. Allt går ut på att höja respekten för de som dagligen städar våra arbetsplatser, skolor eller hem.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss