Välj din ort
← Tillbaka

Stockholm Live och Inspira förlänger samarbete

Från vänster: Joakim Markovits / Michael Bengtsson / Kristina Toth / Per Karlsson / Elin Forsbring / Andreas Sand / Finn Zettersten.

Stockholm Live och Inspira förlänger sitt nuvarande samarbete med nytt avtal som gäller fram till februari 2026. Med avtalet så kommer Inspira fortsätta som sponsorpartner och som leverantör av Svanenmärkta städtjänster samt garderobsservice, växtinredning och kontorsservice till Stockholm Live. Avtalet gäller för samtliga av Stockholm Live’s arenor Friends Arena, Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet och Annexet.

– Vi är supernöjda med samarbetet med Inspira till dags datum så därför känns det riktigt rolig att vi, trots dessa tider, har samsyn på att vi förlänger avtalet de kommande 5 åren, säger Michael Bengtsson, försäljningschef på Stockholm Live.

Det nya avtalet är en förlängning av samarbetet som företagen startade 2012.

– Att vi förlänger avtalet nu visar bara hur nöjda bägge parter är med jobbet som gjorts och samarbetet vi har och självfallet är jag väldigt stolt över det fortsatta förtroendet som vi fått från Stockholm Live att leverera våra tjänster till Stockholms största evenemangsarenor. Vårt samarbete är långsiktigt och vi jobbar nu tillsammans för att skapa en trygg upplevelse för alla besökare när verksamheterna på arenorna kan tas i fullt bruk igen, säger Finn Zettersten, kundområdeschef på Inspira.

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:
Joakim Markovits – vd och styrelseordförande / joakim.markovits@inspira.se
Per Karlsson – operativ chef / per.karlsson@inspira.se


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss