Välj din ort
← Tillbaka

Tillsammans gör vi skillnad

År 2020 har varit ett annorlunda år för oss alla. Vi på Inspira vill bidra till ett mänskligare samhälle och stödjer stadsmissionens arbete för barn i ekonomisk och social utsatthet. Vi har köpt stadsmissionens julpaket för att ge barnen en jul med aktiviteter, julfirande och gemenskap.

Vill du också ge ett bidrag? Länk till stadsmissionens gåvoshop. Tillsammans bidrar vi till en bättre och tryggare jul.

Nu blickar framåt mot 2021.
Våra servicehjältar fortsätter att skapa rena och trygga arbetsplatser för våra kunder. Vi har en stark framtidstro och fortsätter utveckla Inspira för att alltid vara det mest hållbara alternativet för kunder, medarbetare och samarbetspartners.

Vi önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.


Om Inspira : Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass för att stärka helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi har ett komplett kunderbjudande inom arbetsplatsservice genom våra tjänsteområden facility management (FM), lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare. Vi verkar utifrån vår värdegrund som bygger på kundnöjdhet, medarbetarnöjdhet, hållbarhet och förnyelse. Läs mer om oss